Az Atomerőmű Sportegyesület éves közgyűlését a pandémia miatt május helyett idén szeptemberben tartotta meg

Rendhagyó módon az Atomerőmű SE sportcsarnoka adott otthont a közgyűlésnek, hogy a VÍRUS második hulláma miatt a kellő távolságot tartani tudják a meghívottak. Kovács Antal ügyvezető elnök értékelőjében kiemelte, minden szakosztály teljesítette a kitűzött célokat, és születtek nemzetközi eredmények is. A pandémia miatti nehézségeket is áthidalták.

Kovács Antal

16 éves hagyomány, hogy elnökségi döntés alapján az egyesület legmagasabb kitüntetése is átadásra kerül. Idén az ASE örökös tagja elismerést Jakab Albert, az ASE örökös bajnoka címet Jan Pavlik kapta. A természetjáró szakcsoport vezetője, Jakab Albert több évtizede fogja össze a túravezetők munkáját. Szívügye a Dél-Mezőföld népszerűsítése.

Jakab Albert

Az ASE örökös bajnoka Az ASE örökös bajnoka Jan Pavlik, Csehországban született, ahol a nemzeti válogatott tagja is volt. Az ASE csapatát két bajnoki aranyhoz és egy kupagyőzelemhez segítette a kétezres évek elején. 2014 óta az ASE kosárlabda szakosztályt segíti munkájával, melynek jelenleg a vezetője, és a profi felnőtt csapat másodedzője.  , Csehországban született, ahol a nemzeti válogatott tagja is volt. Az ASE csapatát két bajnoki aranyhoz és egy kupagyőzelemhez segítette a kétezres évek elején. 2014 óta az ASE kosárlabda szakosztályt segíti munkájával, melynek jelenleg a vezetője, és a profi felnőtt csapat másodedzője. 

Jan Pavlik
 

Jan Pavlik és az ASE most azon munkálkodik, hogy több Tolna megyei település összefogásaként – egy regionális központ létrehozásával még sikeresebbé tegyék a kosárlabda sportágat.