Kezdődik az Erzsébet tábor

Jövő héten indul az első Erzsébet tábor Pakson. Az önkormányzat és a Csengey Dénes Kulturális Központ közös szervezésében valósul meg összesen 12 turnus. A pandémiás helyzetre való tekintettel hetente két turnusban lesznek a programok a gyermekeknek, így 20-20 fő vehet részt egy héten – mondta el sajtótájékoztató keretében Szántó Zoltán, alpolgármester.

Szántó Zoltán

A helyek jelenleg az előzetes felméréseknek köszönhetően beteltek, így már csak várólistára tudják fogadni a jelentkezőket. A programok során a kézműveskedéstől, a természetjáráson át a sport programokig mindennel készülnek a szervezők. A gyermekek napi négyszeri étkezésben részesülnek. Márkus Zalán a Csengey Dénes Kulturális Központ vezetője elmondta: minden héten változatos programok lesznek, így azok a gyermekek sem fognak unatkozni, akik több héten keresztül lesznek az Erzsébet tábor tagjai.

Márkus Zalán

A tábor helyszínein fokozott figyelmet fordítanak a tisztaságra és a higiénés szabályok betartására. A gyermekeket a Csengey Dénes Kulturális Központ előterében adhatják majd le a szülők a pedagógusoknak.