Kitüntetésekről határozott Paks

Kitüntetésekről határozott Paks. Szabó Péter polgármester sajtótájékoztatója keretében ismertette a kitüntetésben részesült paksiakat. A díjakra felterjesztetettek listájára minden önkormányzati képviselő megtekintési lehetőséget kapott.

Szabó Péter

A gyermekeinkért kitüntetés azon oktató, nevelő munkát végző pedagógusoknak vagy a pedagógusi szakszolgálat tevékenységet ellátóknak ítélik oda, akik a gyermekek harmonikus személyiségformálásában huzamosabb ideig végzik munkájukat. Az elismerésben idén Erdei Judit és Péterné Lengyel Judit részesülhet. Mindketten a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanárnői. A Pongrácz Sándor díj azoknak adományozható, akik munkájukkal jelentősen hozzá járulnak Paks egészségügyi ellátásának fejlesztéséhez.

Szabó Péter

Az idei díjazottak Dr. Fodor Ágnes és Dr. Farkas Edina Éva lettek. A Deák Ferenc kitüntetés a Paksi Polgármesteri Hivatal legalább öt éve alkalmazásban álló kimagasló teljesítményt nyújtó köztisztviselője kaphatja munkájának elismeréséül, amelyet idén Vasadi Andrásné veheti majd át. A jelenlegi pandémiás helyzetre való tekintettel az elmaradt kitüntetések átadására később kerül sor. A tervek szerint a Város Napján vehetik majd át a díjakat.