Közel 100 cipősdoboznyi adomány gyűlt össze idén

Ajándékcsomag hegyek közepette tartotta sajtótájékoztatóját Szabó Péter és Kovács Antal. A Paksi Önkormányzat és az Atomerőmű két hete kezdett közös karácsonyi ajándékcsomag gyűjtési akcióba. A hagyományos karácsonyi cipősdoboz gyűjtést 11 éve szervezik. Közel 100 cipősdoboznyi adomány gyűlt össze idén, tájékoztatott Szabó Péter polgármester.

Szabó Péter

Kovács Antal az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója elmondta, fontos, hogy a jómódban élők is megtapasztalják, hogy adni jó a nehezebb sorsú társaiknak.

Kovács Antal

A segítő szervezetek képviselői örömmel vették az adományokat., a sajtótájékoztató után boldogan válogattak a csomagok között. Édesség, tartós élelmiszer, meleg ruhanemű. Ilyen és ehhez hasonló meglepetéseket rejtenek a cipősdobozok, melyek sok-sok rászoruló családnak hoznak örömöt és boldogságot idén is a karácsonyfa alá. Az adományok a Paksi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, a Segítők Háza, a Paksi Kistérségi Szociális Központ Fogyatékosok Nappali ellátását biztosító szervezet és a Katolikus Karitász munkáját segítik.