Sajtótájékoztató keretében került bemutatásra a 27.Nemzetközi Gastroblues Fesztivál lemeze

Évről évre elkészül a zenei esemény összefoglalója, ami tovább viszi a rendezvény jó hírnevét. Gárdai Ádám szervező elmondta, ez a DVD is igazán színesre sikerült, jól tükrözi a fesztivál hangulatát.

Gárdai Ádám

Süli János tárca nélküli miniszter kiemelte, ez az egyedi rendezvény több mint zene, a fesztivál olyan dolgokat egyesít, amely a várost előre viszi.

Süli János

Paks Város Önkormányzata kiemelt ügyének tekinti a rendezvényt, a jövőben is számíthatnak a városra a szervezők. Olyan szerepet töltenek be a testvérvárosi kapcsolatok ápolásában és a társadalmi felelősségvállalásban, ami a város céljaival megegyezik – mondta el köszöntőjében Szántó Zoltán, Paks alpolgármestere.

Szántó Zoltán

A sajtótájékoztatót követően a Csengey Dénes Kulturális Központban folytatódott a rendezvény, ahol számos a fesztiválokról jól ismert fellépővel találkozhattak a látogatók. Programjukra tűzték többek között Pál Balázs Jenő triót, Little G. Weevil és Dionne Bennettet. Gárdai Ádám felhívta a figyelmet: gőzerővel készülnek a 2020-as fesztiválra, idén sem maradnak zene nélkül a blues kedvelők.