Megnyitotta kapuit Pakson az Adventi Udvar december 1-én

Az idei rendezvényen még több árus és még több program várja az ünnepre készülőket. Az első gyertyát Szabó Péter polgármester gyújtotta meg, akit a második vasárnapon Paks alpolgármestere, Szántó Zoltán követ. Ahogyan arra korábban felhívta a város vezetősége a figyelmet, számos lehetőség áll rendelkezésre idén is a jótékonykodásra.

Szabó Péter

Szabó Péter polgármester felhívásán túl több kommunikációs csatornán is lehetett hallani a jótékonysági lehetőségekről. A tavalyi évhez hasonlóan idén is megtalálható a faházak között a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola jótékonysági vására. A diákok közösségi munkájának köszönhetően gyönyörű kézműves alkotások születtek. A díszek, ajándékok megvásárlásából befolyt összeg a gyermekek versenyzési lehetőségeit bővíti, hiszen ez a forrás teszi lehetővé a versenyekre történő nevezéseket, úti költséget, kirándulások támogatását és természetesen ajándékok, játékok fejlesztését.

Antóni Edit

Az iskolából érkező szülőket, gyermekeket minden hétvégén: péntektől vasárnapig meg lehet találni a II. Rákóczi Általános Iskola faházánál az Adventi Udvar nyitvatartása alatt.