Második helyezést ért el a Mezőföldvíz Kft. csapata az országos víziközmű versenyen

A 20 éve zajló versenysorozaton még soha nem ért el ilyen előkelő eredményt paksi székhelyű csapat. A szakma kiválóságainak rendezett szeptemberi megmérettetésen 24 három fős csapatból, elméleti, ügyességi, és egyéni feladatok megoldása után a Polácsi Zsolt-Rubint József-Szakács János alkotta mezőföldvizes csapat nagy eredményességgel oldotta meg a feladatokat, melyek többek között csőtöréseket imitáltak. A jó eredményhez szükség volt a megfelelő felkészülésre és arra, hogy a három fős csapatot jól válogassa össze a cég vezetése – mondta el rádiónknak György Attila, a Mezőföldvíz Kft. műszaki ügyvezetője.

György Attila

Az Országos Viziközmű szerelő versenyt Egerben szervezték meg szeptember 12-én és 13-án. A második helyezett Mezőföldvíz Kft. mellett az első helyezett a Szegedi Vízmű Kft. lett. A paksi 3 fős csapat egyik tagja a paksi Polácsi Zsolt hat éve dolgozik a Mezőföldvíz Kft.-nél, előtte évekig külföldön dolgozott, ahol nagy szakmai tapasztalatra tett szert. A paksi csőtöréseknél is jelenlevő szakember ma már a cégnél ivóvízhálózati csoportvezető, számára a szakma iránti elhivatottság az egyik legfontosabb tényező. A versenyről rádiónknak úgy nyilatkozott, hogy a versenyszámok pontos és precíz munkát igényeltek.

Polácsi Zsolt

A csapat második helyezése mellett az egyéni versenyszámokban is jeleskedtek a Mezőföldvíz szakemberei. 72 versenyzőből egyéniben Rubint József az 5., Polácsi Zsolt a 6., Szakács János pedig a 13. helyezést érte el.