SAKK: Szalagavatót tartottak a Vak Bottyán Gimnáziumban🔊

Itt van a szalagavatók ideje. A Paksi Vak Bottyán Gimnázium a pénteki napon a Csengey Dénes Kulturális Központban tartotta meg szalagtűző ünnepségét, melyen 3 osztály 85 diákja kapta meg a kis kék szalagot, amely azt szimbolizálja, hogy utolsó évesek és hamarosan utolsó félévüket kezdik meg a középiskolában. Rompf Gabriella, a gimnázium igazgatója köszöntő beszédében többek között arról beszélt, hogy a végzősöknek hamarosan konkrét célokat kell kitűzniük maguk elé.

Rompf Gabriella

A végzős diákokat a hagyomány szerint a 11. évfolyam búcsúztatja, az évfolyamról Gregor Dorka mondott beszédet.

Gregor Dorka

A végzős tanulók nevében Jantner Enikő 12.h osztályos tanuló, a gimnázium jelenlegi diákelnöke mondott köszöntő beszédet.

Jantner Enikő

A péntek esti ünnepségen levetítették a szülőknek, hozzátartozóknak az osztályok által készített rövid filmeket, melyekben az elmúlt években készült fotók kerültek elő, majd felkerült a végzősökre a szalag, a keringők előtt pedig vacsora várta a fiatalokat. A 12.b osztályból Pólya Dániel rádiónknak arról beszélt, hogy úgy érzi, szinte fel sem fogják, hogy ilyen gyorsan elröppentek a gimis évek.

Pólya Dániel

A Paksi Vak Bottyán Gimnáziumban idén is egy 6 évfolyamos és két 4 évfolyamos osztály tanulói végzősök. A 6 osztályos végzősök közül Lisztmayer Liza rádiónknak arról beszélt, hogy mire emlékszik vissza a legszívesebben.

Lisztmayer Liza

A pénteki szalagtűző ünnepségen a szalagok felkerülése után a három végzős osztály a 4S Street együttes dalával búcsúzott.