🔊 Vasárnapi Sakk magazinunk tartalmából:

„2022 a kézimunka és képzőművészeti kiállítások éve a klubban”. Ezzel a címmel hirdetett programot az idei esztendőre az Atomerőmű Nyugdíjasklub Egyesület. Legújabb kiállításukon Enyedi Árpád, Laurinyecz Pálné és Pach Ferencné munkáiból nyitottak tárlatot. A szeptemberi kiállítás “A szép üzenete” címet kapta.  A kiállítók úgy gondolják, az alkotásokat nézegetve azt érezhetjük, hogy a szép üzen nekünk, ránk köszön. Pach Ferencné Marika a saját munkáján kívül még egy több mint 100 éves erekjét is kiállított édesanyja stafirungjából. Az alkotókkal Pálfi Katalin beszélgetett. Pach Ferencné Marika a saját munkáján kívül még egy több mint 100 éves erekjét is kiállított édesanyja stafirungjából.

Pach Ferencné Marika

 

Laurinyecz Pálné Margó elsősorban gobelin kézimunkáit hozta el a kiállításra. Margó gobelinképein a színek, az árnyalatok és a könnyedség olvad különleges szépséggé. Az alkotás öröme nagyon sokat jelent számára.

Laurinyecz Pálné Margó

 

Enyedi Árpád festményein szeret játszadozni a színekkel, a vízen való tükrőződésekkel.

Enyedi Árpád

A kiállítás szeptember 26-ig hétfői és keddi napokon 13-18 óra között látogatható az Atomerőmű Nyugdíjas Klubban. A fokozódó járványveszély miatt javasolják a kézfertőtlenítő, esetleg a maszk használatát.