🔊 Vasárnapi Sakk magazinunk tartalmából:

Régi vágya valósult meg a Paksi Szivárvány Egyesület Angyalkommandó csapatának. A karitatív szervezet a napokban nyitotta meg raktárát Pakson, a Zrínyi utcai présházsoron. Ezentúl ide várják a felajánlásokat, adományokat, nyitvatartási időn belül, vagy előre egyeztetett időpontban – tudtam meg Pákoliczné Lengyel Erikától, az egyesület elnökétől.

Pákoliczné Lengyel Erika

 

A Zrínyi utcai épület nem csak raktározási célt szolgál. A segítőcsoport vezetője örömmel tájékoztatott az épület multifunkcionális jelentőségéről, hiszen a raktározási célok mellett, az egyesületi tagok új találkozási pontja is lesz a jövőben a helység.

Pákoliczné Lengyel Erika

 

Minden évben megszervezi az egyesület tanszer adománygyűjtési akcióját, nincs ez másként idén sem. A tanuláshoz nélkülözhetetlen iskolai eszközök felajánlását fogadja az Angyalkommandó, a nyári szünet ideje alatt. Az adományokat iskolakezdésig várják az egyesület székhelyére, vagy a Zrínyi utcai raktárba.

Pákoliczné Lengyel Erika

 

Egy új kezdeményezés által, egészen egyedi módon is segítséget kaphatnak a rászoruló családok – tájékoztatta rádiónkat Pákoliczné Lengyel Erika.

Pákoliczné Lengyel Erika