Augusztusi nyári játék a PAKS FM-en!!!

Ne főjön a fejed az árak miatt! Hűtsd le magad a PAKS FM utolsó nyári játékával!!!

 

Augusztusban 3×50.000 Forint (Összesen 150.000 Forint!!!) értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki a paksi STAVMAT Építőanyag áruház és a Wellis jóvoltából!!!

 

A játék menete:

 

– 1. Játékhét: Augusztus 1-jétől hétfőtől 5-ig péntekig! Figyeld a játékkérdéseket hétfőtől csütörtökig a PAKS FM-en, küldd meg a helyes választ SMS-ben, vagy Viberen keresztül a 20/94-11-001-es számra és várd izgatottan a sorolást!:) Sorsolás augusztus 5-én pénteken 8 óra után! A sorsolást élőben közvetítjük a Facebook oldalunkon is! A nyeremény egy 50.000 Forint értékű vásárlási utalvány!

 

– 2. Játékhét: Augusztus 8-tól hétfőtől 12-ig péntekig! Figyeld a játékkérdéseket hétfőtől csütörtökig a PAKS FM-en, küldd meg a helyes választ SMS-ben, vagy Viberen keresztül a 20/94-11-001-es számra és várd izgatottan a sorolást!:) Sorsolás augusztus 12-én pénteken 8 óra után! A sorsolást élőben közvetítjük a Facebook oldalunkon is! A nyeremény egy 50.000 Forint értékű vásárlási utalvány!

 

– 3. játékhét: Augusztus 15-től hétfőtől 19-ig péntekig! Játék a PAKS FM Facebook oldalán! Figyeld a játékot az oldalunkon, kommentben küldd meg a helyes választ és várd a sorsolást!:) Sorsolás augusztus 19-én pénteken 8 óra után! A sorsolást élőben közvetítjük a Facebook oldalunkon! A nyeremény egy 50.000 Forint értékű vásárlási utalvány!

 

Az utalványok kizárólag a paksi STAVMAT Építőanyag Kereskedésben (Paks, Kölesdi út 50.) válthatóak be, kizárólag Wellis termékekre! Fürdőszoba felújítók! Legyetek résen!

 

Még nincs vége a nyárnak! Csobbanj a PAKS FM augusztusi nyári játékával!