A Paksi Reform Főzőklub Egyesület az elmúlt két évben nem tudta megrendezni évzáró vacsoráját a Pandémia miatt. Ezt pótolták pénteken. Az Évzáró vacsorára meghívták szponzoraikat és a tagjaik hozzátartozóit is. Az egyesület több mint 20 éve alakult, mondta el rádiónknak Wollner Pál, a Paksi Reform Főzőklub Egyesület elnöke.
Wollner Pál
Az előétel füstölt pisztráng filé, chili-s korianderes lencsesalátával volt, levesnek Erdei gomba “eszenciát” medvehagymás Ricottás raviloival tálaltak fel. A főétel Burgundi marhapofa volt házi tócsnival, desszert pedig hideg túrógombóc mandula morzsában, barack velővel és málna coulis-val. A menüt Kovács János Venesz díjas mesterszakács, -aki 17 évig irányította az egyesületet- és Szeip Ádám jelenlegi szakmai vezető közösen állították össze és közösen vezényelték le az ételek elkészítését.
Szeip Ádám