Hatékony a paksi Oltópont

Sikeresnek értékelte a hétvégi oltakozást a paksi Oltópont vonatkozásában Szabó Péter, Paks polgármestere. Több mint 1300 embert oltottak be szombat, vasárnap.

Szabó Péter

Paks Város Önkormányzata a regisztráláson kívül segít abban is, hogy azoknak az oltakozóknak, akik nem tudnak eljutni az oltópontokhoz, az önkormányzat három autóval és sofőrrel gondoskodik a szállításukról. A Paksi Gyógyászati Központ főigazgatójának beszámolója szerint több mint 60 egészségügyben dolgozó vett részt a hétvégi oltási kampányban. Szabó Péter háláját fejezte ki az oltási kampányban részt vevő egészségügyben dolgozók munkájának. Dr. Bodnár Imre főigazgató a hétvégi tapasztalatok alapján elmondta: az oltakozók döntő többsége pozitív visszajelzést adott. Igyekeztek a tudásuk és tapasztalataik alapján a lehető legjobban megszervezni ezt az oltási napokat. Tették mindezt úgy, hogy minél több embert le tudjanak oltani, minél gyorsabban.

Szabó Péter

Az oltások tovább folynak, amelyhez felhívják a figyelmet: mindenki a megjelölt időpontjára érkezzen, maszkban és tartsák a védőtávolságot egymástól a várakozók.