Az erőmű dolgozóit lehet megismerni

Harmadik hete fut rádiónk új műsora, a Blokkolj Eszterrel!. Somodi-Solymos Eszter hétről hétre érkezik a Paksi Atomerőmű egy-egy munkavállalójával szerdánként a 11 órási hírek után, hogy bemutassa a bent dolgozók szakmáját.  Az első adás vendége Csontos Péter fegyveres biztonsági őr volt.

Csontos Péter

A második műsorban a beléptetésnél fontos feladatot ellátó vagyonőrök feladatait hallgathattuk meg Decsi Béla szavain keresztül.

Decsi Béla

A héten Bajnai Péter, blokkügyeletes ismertette szakmájának szépségeit és felelősségét, aki 1992 óta a cég munkavállalója.

Bajnai Péter

Az idei év megmutatta azt is az atomerőműben dolgozóknak, hogy munkahelyük a bizonytalan időszakban is biztos, nemcsak biztonságosan üzemel.

Bajnai Péter

A jövő héten ismét az üzemvitelről érkezik egy munkavállaló, hogy tovább kalauzolja a hallgatókat a Paksi Atomerőműben. A nukleáris létesítmény évtizedek óta magas színvonalon üzemelteti négy blokkját, így izgalmas lehetőség az év 365 napján ott teljesítők életébe betekinteni pár perc erejére. A műsorok visszahallgathatók a rádió youtube csatornáján.