Informatikai fejlesztés Gerjenben

Megújult Gerjen Község Önkormányzatának honlapja, ami új lehetőségekkel egészült ki, annak érdekében, hogy kényelmesebbé, tegye a hétköznapokat. Egy olyan foglalórendszert fejlesztettek ki, amelyen keresztül gyorsan és egyszerűen lehet időpontot foglalni a gerjeni önkormányzathoz tartozó Közösségi Házba, Vendégházba, sportcsarnokba és a műfüves pályára. A fejlesztés ötletéről Romhányi Károly polgármester számolt be rádiónknak.

Romhányi Károly

A fejlesztés megkezdésekor még nem gondolta a polgármester, hogy egy ilyen lehetőség milyen jó szolgálatot tehet majd a jövőben a településen, hiszen ennek jelentősége a koronavírus kapcsán realizálódott igazán: mikor olyan időszak következett be, hogy a személyes kontaktok csökkentése célszerű és javasolt.

Romhányi Károly

Jelenleg a koronavírus miatt a műfüves pályájuk foglalási felülete aktív, valamint május végétől vendégházuké is. Ahogy a kormányzati döntések lehetővé teszik a többi felület megnyitását, arra is szívesen fogadják a foglalásokat, így biztosítva helyszínt a rendezvényeknek, meccseknek, baráti összejöveteleknek.