Bemutatkozott Paks új rendőrkapitánya

A szerdai testületi ülésen mutatkozott be Paks új rendőrkapitánya, Végh Lajos. Nem volt számára ismeretlen Paks, hiszen fiatal korában is többször megfordult a városban, továbbá Szekszárdon élve sincs messze számára a település. Kollégái felkészítették, hogy a paksiak érzékenyebbek az átlagosnál, így a jövőben arra törekszik, hogy minél hamarabb megismerje a várost. A paksi rendőrségen jó csapatot ismert meg, stabil vezetőséggel, így nem érzi, hogy azonnali beavatkozással kellene kezdeni munkáját. Végh Lajos rendőr alezredes elmondta: munka szervezés tekintetében a legfontosabb számára a tisztelet.

Végh Lajos

A Paks 2-es beruházás minden szempontból sok feladatot jelent a városnak, így természetesen nekik, rendőröknek is készülni kell az építkezés ideje alatt megnövekedett lakosságra és azzal járó feladatokra.

Végh Lajos

Szabó Péter polgármesterrel egyetért, így nem tartja túlzó jellemzésnek a béke szigete kifejezést Paksra. Más városokhoz viszonyítva elégedett a közlekedéssel. Eddig szerzett tapasztalatai alapján túlnyomóan türelmesen és szabályt követően vezetnek a városlakók. Abban bízik, hogy ez a jövőben is így marad, sőt egyre jobban ügyelünk egymásra.