Nyílt nap a Bezerédjben

Nyílt napot tartott a Paksi Bezerédj Általános Iskola. A program során mind a szülők, mind a gyerekek megismerkedhettek az iskola légkörével, a pedagógusokkal és az oktatások módszertanával. Kovácsné Pál Krisztina iskolaigazgató rádiónknak elmondta, nagyon hasznos információkat kapnak a szülők a gyermekek iskolaválasztásával kapcsolatban egy ilyen alkalommal. Az igazgató hozzátette, akár különleges igényeknek megfelelően is ki tudják alakítani az induló osztályok összetételét.

Kovácsné Pál Krisztina

Kovácsné Pál Krisztina elmondta, a Bezerédj Általános Iskola mintegy 125 éves múltra tekint vissza, az intézménynek mára már olyan hagyományai vannak, amelyekre mind az oktatási rendszerüket, mind a gyermekek közösségi élményét is megalapozhatják. Az igazgató hozzátette, január végén jelent meg a módosított Nemzeti Alap Tanterv, amely a Bezerédj Iskola működésében is hoz majd változásokat. Ezekről a változásokról egy szülői fórum keretében fogják tájékoztatni az érintett családokat.

Kovácsné Pál Krisztina

A módosított Nemzeti Alap Tanterv részleteiről, illetve a Paksi Bezerédj Általános Iskola lehetőségeiről részletesen hétvégi Sakk magazinunkban számolunk be.