Ismét csobbanásra invitál Gerjen!

A tavaly hagyományteremtő céllal rendezett Vízkereszti Kalandot folytatva, január 4-én ismét csobbanhatnak a vállalkozó szelleműek a Dunába. A program 10 órakor terepfutással kezdődik, amelyre 9 órától lehet regisztrálni a Paksi Atomerőmű Tájékoztató és Látogatóközpontjánál – mondta el rádiónknak Romhányi Károly.

Romhányi Károly

A regisztrációt követően indul el a Paksi Atomerőműtől Gerjen kompkikötőig a hozzávetőleg 12 kilométeres futás. A program a futást követően nem ér véget, hiszen 11 órától Gerjen kompkikötőjében várják a bátor jelentkezőket a jeges fürdőzésre. Az orvosi vizsgálatot követően 12 órakor indulnak a vízbe.

Romhányi Károly

A csobbanásra érdemes lesz akár jelmezben érkezni, hiszen az első három legjobb jelmezest díjazni fogják. A helyszínen a rendezvény ideje alatt meleg italok és szendvicsek várják nemcsak a résztvevőket, hanem a nézőket is. A programok sorát tovább színesíti Vincze Bálint előadása, amelyben a hódokat ismerteti meg képein keresztül. A hangulat további fokozását garantálja a Kackiás Verklis és Pilisi István “Pityesz” műsorvezető. A teljes program ingyenes, minden érdeklődőt várnak január 4-én Gerjenbe.