1 éves a Paks FM.

December 16-án ünnepli rádiónk egy éves születésnapját. Mindezt a hétvégén két napos élő kitelepüléssel ünnepelte a stáb az Adventi Udvarban látványstúdióban. A rádió sajtótájékoztató keretében tájékoztatta kollégáit és a megjelenteket az elmúlt év munkáiról. Strasszer Andrea a rádió ügyvezetője kiemelte, legfőbb céljuk a lokalitás őrzése. Ezt tükrözik híreik, műsoraik és kampányaik is. Céljuk a régió összetartása, a közösség összekovácsolása.

Strasszer Andrea

Somodi-Solymos Eszter a rádió vezető hírszerkesztője kiemelte, egy rádió egy kicsit mindig több. mint médium, közösségteremtő ereje van, hiszen segít a bajban, összeköt a kérdésekben, hangot ad a kisembernek, csatornát biztosít az információknak és együtt örül a sikereknek!

Somodi-Solymos Eszter

A sajtótájékoztatón részt vett Süli János tárca nélküli miniszter, aki kiemelte, hogy egy atomerőművet üzemeltető városban fontos, hogy legyen rádió, hiszen a helyi médiák által nyújtott tájékoztatás eddig is kiemelt feladat volt és az új blokkok építése miatt ismét jelentős szerepet tölt be.

Süli János

A PAKS FM első közvélemény-kutatása idén ősszel elkészült, amely szerint a rádió piacvezető szerepet tölt be a városban. Gyorsan változó világunkban újabb és újabb közlési módok, technikák jelennek meg. Mi ezek mellett az új jelenségek mellett is azért rádiózunk ma is és a jövőben is azért fogunk, mert hiszünk abban, hogy a számon kérhető, leinformálható, köztünk élő hírszolgáltatók hitelessége fel fog értékelődni. Szabó Péter polgármester örömmel figyelte, hogy bár a technika fejlődik, de remekül alkalmazkodtak a helyi médiák és vették fel a lépést. A rádió aktív szerepet tölt be a város életében.

Szabó Péter