MVM Cipősdoboz akció

Idén is folytatják a cipősdoboz akciót, immáron 11. alkalommal! Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. dolgozóihoz és a Nyugdíjasklubhoz szívesen csatlakozott Paks Város Önkormányzata is. Tavaly rekordot döntöttek, hiszen 350 cipősdobozt gyűjtöttek össze. Szabó Péter polgármester örömmel fogadná, ha a város közössége megint ilyen erővel fogna össze.

Szabó Péter

A dobozokon érdemes feltüntetni, hogy mennyi idős gyermeknek, továbbá kisfiúnak vagy kislánynak készült. Amennyiben élelmiszert tartalmaz, akkor azt is célszerű feltüntetni. Az ajándékokat december 12-ig várják, amelyek a város és az erőmű honlapján feltüntetett gyűjtési pontokon leadható. Többek között a listán van az atomerőmű F2-es Portája, a Városháza és a Csengey Dénes Kulturális Központ is. Dr. Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója büszke rá, hogy a magyar társadalom érzékeny a szociális problémák iránt.

Kovács Antal

Azoknak sem kell elkeseredni, akinek esetleg nincs ideje ajándékcsomag összeállítására, hiszen pénzbeli adományra is lehetőség van. Az összegyűlt dobozokat és pénzbeli adományokat a Paksi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, a Segítők Háza, a Paksi Kistérségi Szociális Központ Fogyatékosok nappali ellátását biztosító szervezete és a Katolikus Karitász segít a környékbeli rászoruló családoknak eljuttatni.