Rendkívüli testületi ülés


Több ügyben is döntött a paksi testület, amelyek nem tűrtek halasztást. Rendkívüli testületi ülést tartott Paks Város Önkormányzata három napirendi ponttal, melyekről szükséges volt a november 20-i ülést megelőzően határozni. Elsőnek az alapítványi támogatások jóváhagyása történt meg, amelyet egyöntetűen fogadtak el a képviselők – számolt be rádiónknak az ülést követően Szabó Péter, polgármester.

Szabó Péter

Második pontban hat igen és három tartózkodás mellett fogadta el a testület a társulási tanácsokba történő delegálásra tett javaslatát a polgármesternek. A jövőben Szántó Zoltán, alpolgármester lesz jogosult helyettesíteni ezeken az eseményeken Szabó Pétert. Harmadik napirendi pontban zárt ülésen döntött a testület a „Segítő Kéz” kitüntetés adományázásáról.

Szabó Péter

Idén Ferenczi Jánosné a Paksi Kistérségi Szociális Központ munkatársa veheti át a város szociális munka napi ünnepségén. Egyebekben Barnabás István képviselő úr jelezte, a viski focipályájának korábban felajánlott 400 régi paksi stadion szék hamarosan célba érhet, hiszen jelezte a település, hogy az ukrán hatóságoknál megszülettek azok az engedélyek, amelyek lehetővé teszik, azok eljuttatását. Ennek kapcsán megegyezett a testület, hogy azok elszállítását megszervezik, és tartva korábbi ígéretüket, az ezzel járó feladatokat és költségeket Paks magára vállalja, segítve ezzel testvértelepülésüket.