Sajtótájékoztatót tartottak a FIDESZ-KDNP jelöltjei

Vannak még tennivalók és a jövő hoz nagy feladatokat – nyilatkozták a Fidesz-KDNP jelöltjei. Ritter Zoltán a 3., és Müller Attila a 4. választókerületben tartott sajtótájékoztatót szerdán. Ritter Zoltán folyamatosan beszélget a körzet lakóival, akik elsődleges problémának az utak és járdák felújítását tekintik. A jelölt felhívta a figyelmet, hogy a 3-as körzet lakóinak nagy vágya nemsokára teljesül és bekapcsolódhatnak a városi tömegközlekedésbe. Részletes programját hamarosan minden háztartásba eljuttatja. Ritter Zoltán elmondta: mindig fontosnak tartotta a város helyzetét.

Ritter Zoltán

Müller Attila a 4-es körzetben indul az önkormányzati választásokon. Kiemelte, hogy a körzetnek jó része megújult, de még mindig vannak feladatok, amivel foglalkozni kell. Az utcák további felújításán túl, úgy látja fontos kérdés a zöldfelületek hiánya.

Müller Attila

A Pollack Mihály utca melletti beruházás a Paks 2 projekt kapcsán tartogat nagy feladatokat, itt lesznek kialakítva új lakóövezetek. A jelölt ezen a területen szeretné, ha olyan programot indítanának, ami a fiataloknak olcsón, elérhető áron biztosít építési telkeket. Fontos feladatnak tekinti a fiatalok megtartását.