Nemzetközi táncversenyt rendeztek Pakson🔊

Két napon keresztül közel ezer résztvevővel rendezte meg Pakson a Csengey Dénes Kulturális Központban a Csillag Show Tánc Egyesület pénzdíjas minősítő versenyét neves zsűrik közreműködésével. 45 csapat több mint 380 produkciót mutatott be több kategóriában és műfajban egyéni, páros és csoportos versenyszámokban. A paksiak minden tánc csoportja megmérettette magát, így a Pódium Táncstúdió, a Csillag Show Táncegyesület, a Twirling és Botforgató Kulturális és Sportegyesület fiataljai is indultak. A főszervező Czárné Nagy Ildikó rádiónknak elmondta, külföldről és az ország szinte minden szegletéből érkeztek versenyzők.

A Csillag Show Táncegyesület 16 éves táncosa, Szabó Dorina hat produkcióban is színpadra lépett hétvégén. Eddigi legjobb eredménye amire nagyon büszke, 2022-ben a horvátországi EB-n párosban aranyérmesek lettek Fodor Hannával hip-hop kategóriában.

A Csillag Show Táncegyesület 13 éves táncosa, Fodor Hanna úgy érzi ezeken a minősítő  versenyeken fejlődnek a legjobban. A Paksi Bezerédj ált.iskola 7.osztályos tanulója négy éve táncol és vágya hogy minél nagyobb rangú versenyekre eljusson, akár külföldre is.