Átadták a megújult piactéri vizesblokkot Pakson🔊

Teljeskörűen megújult a vizesblokk a paksi piactéren. A beruházással egy régóta hiányzó szolgáltatást pótolt az önkormányzat, hiszen Pakson ezidáig nem működött 24 órában elérhető nyilvános illemhely. A kész vizesblokk műszaki átadása csütörtök reggel történt meg. A sajtótájékoztatóval egybekötött műszaki átadáson Ulbert Sándor, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, nagy szükség volt már a nyilvános illemhely felújítására.

A piaci napokon nagyon sokan megfordulnak a paksi piactéren, így elengedhetetlen, hogy biztosítva legyen mindenki számára egy igényes, higiénikus, modern illemhely – tette hozzá Ulbert Sándor. A képviselő elmondta, szeretné, ha a város több pontján is sikerülne kialakítani még több nyilvános vizesblokkot. Mireider László, a paksi önkormányzat műszaki osztályának vezetője a sajtótájékoztatón a beruházás technikai részleteit is bemutatta.

Mireider László elmondta, a projekt összköltsége szerződés szerint bruttó 39 millió forint volt, sem tartalékkeret, sem pótmunka nem került elszámolásra. Hozzátette, a kivitelező határidőre át tudta adni az új vizesblokkot.