Meghosszabbítja nyitvatartását a paksi jégpálya🔊

Tavaly decemberben az eddig megszokottakkal ellentétben új helyszínen nyitotta meg kapuit Pakson a jégpálya. A téli szezonra ezalkalommal a volt Képtár helyén nyílott meg a fedett létesítmény. Szabó Péter polgármester tegnap sajtótájékoztatón elmondta, a jégpályára igen nagy az érdeklődés, ezért az önkormányzat döntést hozott az üzemeltetéssel kapcsolatosan.

Szabó Péter

Szabó Péter hozzátette, véleménye szerint a nagyszámú látogató annak is köszönhető, hogy a jégpálya fedett helyen van, így az nincs kitéve az időjárás viszontagságainak. A polgármester elmondta, a korcsolyázók száma az elmúlt hónapban jóval magasabb volt, mint korábban a Gesztenyés úti szabadtéri jégpályán.

Szabó Péter

Az önkormányzat azért is hosszabbította meg a jégpálya nyitvatartását, mert szeretnék az óvodásoknak, iskolásoknak a pálya délelőtti látogatásának lehetőségét is biztosítani – tette hozzá Szabó Péter. A polgármester elmondta, a volt Képtárban működtetett jégpálya mellett tervben van a Gesztenyés úti jégpálya esetleges megvásárlása és rekonstrukciója is.