Értékelte a 2023-as évet Kudorné Szanyi Katalin 🔊

Pakson az 5.számú választókerület önkormányzati képviselője a tavalyi évben folytatta az átfogó zöldfelületi program megvalósítását. Körzete a lakótelep északi részét öleli fel, azaz az Építők útjától a Gesztenyés útig tartó társasházi övezet – a legnagyobb zöldfelülettel rendelkező körzet a városban. Mint azt a képviselő asszony elmondta, a DC Dunakom Kft. Parkfenntartási részlegvezetőjével és a város főkertészével együtt a bejárást követően közösen jelölték ki 2023-ra a megvalósítandó feladatokat: a parkok felújítását, cserjék pótlását.

Kudorné Szanyi Katalin

Az Árnyas úti játszótérre trambulin, a Pollack Mihály utcaira pedig egy libikóka kerül kiépítésre, – folytatta elképzeléseivel Kudorné Szanyi Katalin. Az Építők útján pedig folytatni szeretnék a járda és zöldfelület felújítását.

Kudorné Szanyi Katalin

A jövő terveiről Kudorné Szanyi Katalin még elmondta, bekerült a városi tervezési programba a Pollack Mihály utca felújítása. A képviselő asszony égető problémának tartja a Fenyves utca komplett rendbetételét, parkolók kialakítását, illetve középtávú tervei között szerepel a Gesztenyés úti parkoló rendbetétele.