Ruhaadományt adott át a Paks II. Zrt.🔊

Több, mint ezer darab ruhából álló ruhaadományt adott át a Paksi Katolikus Plébánián a hétfői napon a Paks II. Zrt. A Katolikus Karitász szervezete számára összekészített több tucat csomagot a vállalat kommunikációs igazgatója, Rákóczi Péter adta át Kürtösi Krisztián plébánosnak. A jó minőségű ruhákat, cipőket, takarókat a Paks II. Zrt. dolgozói több hétig gyűjtötték, de nem ez az egyetlen jótékonysági akció a szervezet életében, fejtetett ki rádiónknak Rákóczi Péter.

Rákóczi Péter

A kommunikációs igazgató arról is beszélt, hogy a nagyobb vállalatok is tisztában vannak azzal, hogy ez az időszak különösen nehéz most mindenki számára.

Rákóczi Péter

A ruhaadomány egy része Ukrajnába, másik része a Katolikus Karitász központjába kerül majd, és egyharmad része marad a paksi szervezetnél, hogy a környék rászoruló családjait segítsék. Az adomány átadásakor a Katolikus Karitász paksi szervezetének koordinátora, Gutai Júlia rádiónknak elmondta, hogy ekkora ruhaadományt még nem kapott a helyi szervezet.

Gutai Júlia

Gutai Júlia a Paks II. Zrt. adománya kapcsán azt is felidézte, hogy paksi lakosként ő már a Paks I. építését is figyelemmel tudta kísérni.

Gutai Júlia