A lelki békéről tartottak előadást Pakson🔊

A Paksi Konzervatív Egyesület és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Paksi Csoportjának közös szervezésében megvalósuló Paksi közéleti estek előadássorozat szerda esti előadásán Kürtösi Krisztián paksi plébános osztotta meg gondolatait a lelki békéről és az örömről a hallgatósággal.  A nemrég óta Pakson szolgáló atya a Polgármesteri Hivatal nagytermében tartott előadással mutatkozott be szélesebb körben. Gangel Margit, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Paksi Csoportjának elnöke az előadás után így nyilatkozott.

Gangel Margit

Paksi Konzervatív Egyesület elnöke, Pálmai István elmondta, további érdekes előadók várhatók áprilisban a Paksi közéleti estek keretében.

Pálmai István

Pálmai István arról is tájékoztatott, hogy a jövőben tovább bővülnek a Paksi Konzervatív Egyesület lehetőségei egy pályázatnak köszönhetően. Az előadásokon kívül profi színészekkel előadóesteket, zenés irodalmi esteket is szerveznek minden korosztály számára. További részleteket a vasárnapi sakk magazinunkban hallhatnak az egyesület elnökétől.