Tárlatot nyitott az Atomerőmű Nyugdíjasklub Egyesület 🔊

Az Atomerőmű Nyugdíjas Klub Egyesület újabb kiállítási tárlatot nyitott meg a héten. “2022 a kiállítások és a képzőművészeti kiállítások éve a klubban” program keretében három újabb klubtag munkái láthatók: Gombáné Kíz Éva hímzés, Ignits Miklósné kerámia és nemez, Zelfel Istvánné patchwork alkotásaiból. Gombáné Kiz Éva szabadidejében köt, varr, horgol, de a keresztszemes hímzést kedvelte meg a legjobban. Terítőt, ajtó és ablakdíszeket és faliképeket készít keresztszemes hímzéssel.

Gombáné Kiz Éva

Ignits Miklósné 20 éve kezdett kerámiával foglalkozni, Szorgalmasan képezte magát, ma már saját műhelyében dolgozik. Alkotó programjai keretében a nemezelés, a kerámiakészítés, az élményfestés és a zerowaste varrás ismereteihez segíti az érdeklődőket. Mostanában a kerámia állat formázás a kedvence.

Ignits Miklósné

Zelfel Istvánné gyermekkorában édesanyjától szerette meg a kézimunkázást. Foglalkozik subázással, kalocsai és keresztszemes hímzéssel, gyöngyfűzéssel, de a foltvarrást kedvelte meg a legjobban. Az alkotások október 24-éig tekinthetők meg hétfői és keddi napokon 13 és 18 óra között az Atomerőmű Nyugdíjas Klub Egyesület Gesztenyés úti barak épületében.