Háromnapos programsorozattal készül Paks az államalapítás ünnepén 🔊

Háromnapos programsorozattal készül Paks az államalapítás ünnepén. Augusztus 19-21. között a Szent István Napok keretében gyermek- és szórakoztató programok, gasztroudvar, valamint koncertek várják a paksi Ürgemezei Pihenőparkba látogatókat. A Szent István napi megemlékezésen Szabó Péter, Paks város polgármestere tart ünnepi beszédet.

Szabó Péter

 

A rendezvénysorozat ideje alatt fellép többek között László Attila, ALEE, a Carson Coma, a Follow The Flow, lesz Csókkirály koncertshow és lézershow. Az idei programsorozat négyezer négyzetméteres területén, a Paks FM és a Beanett nevet viselő színpadjain teremtenek fesztiválhangulatot a fellépők. Térképek készültek a terület eligazodása érdekében és a buszjáratokat a rendezvények programjaihoz igazítják – mondta el rádiónknak Márkus Zalán, a Csengey Dénes Kulturális Központ igazgatója.

Márkus Zalán

 

Mindhárom nap délután 4 és este 8 óra között, csillámtetoválás, arcfestés, hennafestés, babasarok, VR sátor, pedálos gokart, légvárak, Ötpróbás játékok, tulipános parasztudvar, Ládaderbi és ügyességi játékok várják az érdeklődőket. A rendezvénysorozatot idén is a Csengey Dénes Kulturális Központ szervezi.