ūüĒä Vas√°rnapi Sakk magazinunk tartalm√°b√≥l:

Tavalyhoz k√©pest megn√∂vekedett a tŇĪzesetek sz√°ma Tolna megy√©ben. A Tolna Megyei TŇĪzmegelŇĎz√©si Bizotts√°g √©s az orsz√°gos k√©m√©nyseprŇĎipari szerv Tolna Megyei Ell√°t√°si Csoportja sajt√≥t√°j√©koztat√≥ keret√©ben h√≠vta fel a lakoss√°g figyelm√©t a tŇĪzesetek megelŇĎz√©s√©nek lehetŇĎs√©geire √©s fontoss√°g√°ra. Dr. Bal√°zs G√°bor tŇĪzolt√≥ dand√°rt√°bornok, a Tolna Megyei Katasztr√≥fav√©delmi Igazgat√≥s√°g igazgat√≥ja elmondta, nem lehet el√©gszer besz√©lni a megelŇĎz√©s fontoss√°g√°r√≥l.

Dr. Bal√°zs G√°bor

 

Dr. Bal√°zs G√°bor hozz√°tette, hamarosan ism√©t kezdŇĎdik a fŇĪt√©sszezon, ez pedig √ļj tennival√≥kat hoz a lakoss√°gnak. √Črdemes a k√©m√©nyek √°llapot√°t ellenŇĎrizni √©s ha sz√ľks√©ges, a k√©m√©nyseprŇĎ szolg√°ltat√°s mindenkinek ingyenes √°ll rendelkez√©s√©re.

Dr. Bal√°zs G√°bor

 

A sajt√≥t√°j√©koztat√≥n r√©szt vett B√°n Attila tŇĪzolt√≥ ezredes, az Igazgat√≥s√°g megyei tŇĪzolt√≥s√°gi fŇĎfel√ľgyelŇĎje is, aki ismertette az idei √©vre vonatkoz√≥ tŇĪzesetekkel kapcsolatos statisztik√°kat, valamint az elm√ļlt idŇĎszak tendenci√°it mutatta be diagramok seg√≠ts√©g√©vel, amelyek fŇĎleg az otthon jellegŇĪ l√©tes√≠tm√©nyekben, valamint a k√©m√©nyt√ľzek keletkez√©s√©vel √∂sszef√ľggŇĎ tŇĪzeseteket dolgozta fel.

B√°n Attila

 

A k√©m√©nysepr√©sekrŇĎl, valamint a tŇĪzesetek megelŇĎz√©s√©rŇĎl tov√°bbi r√©szletes inform√°ci√≥t √©s t√°j√©koztat√°st a Katasztr√≥fav√©delem weboldal√°n olvashatnak az √©rintettek.