ūüĒä Vas√°rnapi Sakk magazinunk tartalm√°b√≥l:

Meg√ļjulnak az √≥vod√°k Dunaszentgy√∂rgy√∂n. Kirny√°kn√© Balogh M√°ria a telep√ľl√©s polg√°rmestere r√°di√≥nknak elmondta, mindk√©t int√©zm√©ny a Magyar Falu Program keret√©ben elnyert sikeres p√°ly√°zatoknak k√∂sz√∂nhetŇĎen ker√ľl fel√ļj√≠t√°sra. Az √ďvoda utcai I. sz√°m√ļ int√©zm√©ny fel√ļj√≠t√°sa befejezŇĎd√∂tt, a V√°rdomb utcai II. sz√°m√ļ √≥vod√°ban m√©g folynak a munk√°latok.

Kirnyákné Balogh Mária

 

A II. sz√°m√ļ √≥voda teljesk√∂rŇĪ kivitelez√©si munk√°latai v√°rhat√≥an nem fejezŇĎdnek be √≥vodakezd√©sre. Dunaszentgy√∂rgy√∂n k√∂zel sz√°z kisgyermek kezdheti meg az √©vet szeptembertŇĎl. A m√°r elk√©sz√ľlt √≥vod√°ban a f√©rŇĎhelyek sz√°ma korl√°tozott, ez√©rt a polg√°rmester a sz√ľlŇĎk t√ľrelm√©t k√©ri a beruh√°z√°s √°tad√°s√°ig.

Kirnyákné Balogh Mária

 

De a csal√°dbar√°t fejleszt√©seknek itt m√©g nincs v√©ge. √öj elemekkel bŇĎv√ľlt Dunaszentgy√∂rgy√∂n a D√≥zsa Gy√∂rgy √ļti j√°tsz√≥t√©r. A Magyar Falu Programban elnyert, k√∂zel 5 milli√≥ forintos √∂sszegbŇĎl val√≥sult meg a beruh√°z√°s. A j√°tsz√≥t√©r √ļj eszk√∂zeit, valamint a seg√≠tŇĎ kezeket sorolta fel Kirny√°kn√© Balogh M√°ria, aki maga is hozz√°j√°rult a csal√°dok kikapcsol√≥d√°s√°ra sz√°nt hely fel√ļj√≠t√°s√°ban.

Kirnyákné Balogh Mária

 

A telep√ľl√©svezetŇĎ szerint a gyermekbar√°t fejleszt√©sek elŇĎseg√≠ti a lakoss√°g √∂sszefog√°s√°t, a fel√ļj√≠t√°sok √°ltal pedig jobban megismerik egym√°st a lak√≥k.

Kirnyákné Balogh Mária