ūüĒä Vas√°rnapi Sakk magazinunk tartalm√°b√≥l:

R√©gi v√°gya val√≥sult meg a Paksi Sziv√°rv√°ny Egyes√ľlet Angyalkommand√≥ csapat√°nak. A karitat√≠v szervezet a napokban nyitotta meg rakt√°r√°t Pakson, a Zr√≠nyi utcai pr√©sh√°zsoron. Ezent√ļl ide v√°rj√°k a felaj√°nl√°sokat, adom√°nyokat, nyitvatart√°si idŇĎn bel√ľl, vagy elŇĎre egyeztetett idŇĎpontban ‚Äď tudtam meg P√°koliczn√© Lengyel Erik√°t√≥l, az egyes√ľlet eln√∂k√©tŇĎl.

Pákoliczné Lengyel Erika

 

A Zr√≠nyi utcai √©p√ľlet nem csak rakt√°roz√°si c√©lt szolg√°l. A seg√≠tŇĎcsoport vezetŇĎje √∂r√∂mmel t√°j√©koztatott az √©p√ľlet multifunkcion√°lis jelentŇĎs√©g√©rŇĎl, hiszen a rakt√°roz√°si c√©lok mellett, az egyes√ľleti tagok √ļj tal√°lkoz√°si pontja is lesz a j√∂vŇĎben a helys√©g.

Pákoliczné Lengyel Erika

 

Minden √©vben megszervezi az egyes√ľlet tanszer adom√°nygyŇĪjt√©si akci√≥j√°t, nincs ez m√°sk√©nt id√©n sem. A tanul√°shoz n√©lk√ľl√∂zhetetlen iskolai eszk√∂z√∂k felaj√°nl√°s√°t fogadja az Angyalkommand√≥, a ny√°ri sz√ľnet ideje alatt. Az adom√°nyokat iskolakezd√©sig v√°rj√°k az egyes√ľlet sz√©khely√©re, vagy a Zr√≠nyi utcai rakt√°rba.

Pákoliczné Lengyel Erika

 

Egy √ļj kezdem√©nyez√©s √°ltal, eg√©szen egyedi m√≥don is seg√≠ts√©get kaphatnak a r√°szorul√≥ csal√°dok ‚Äď t√°j√©koztatta r√°di√≥nkat P√°koliczn√© Lengyel Erika.

Pákoliczné Lengyel Erika