ūüĒä Vas√°rnapi Sakk magazinunk tartalm√°b√≥l:

√Črz√©keny√≠tŇĎ √©s kultur√°lis programok lebonyol√≠t√°s√°t tervezi Paks V√°ros √Ėnkorm√°nyzata. A mintegy 22 rendezv√©nyt mag√°ba foglal√≥ rendezv√©nysorozat, a Nyitott Paks c√≠mŇĪ projekt keret√©ben ker√ľl megval√≥s√≠t√°sra a k√∂zelj√∂vŇĎben. Szab√≥ P√©ter polg√°rmester r√°di√≥nknak elmondta, a program c√©lja a hossz√ļ ideig itt tart√≥zkod√≥, a Paks II. projekt kapcs√°n √©rkezŇĎ harmadik orsz√°gbeli √°llampolg√°rok beilleszked√©s√©nek elŇĎseg√≠t√©se, befogad√≥ k√∂rnyezet kialak√≠t√°sa, a migr√°ci√≥val kapcsolatos t√°rsadalmi tudatoss√°g √©s √©rz√©kenys√©g n√∂vel√©se, a nyitotts√°g √©s befogad√°s erŇĎs√≠t√©se k√ľl√∂nf√©le √©rz√©keny√≠tŇĎ programok szervez√©s√©vel a k√ľl√∂nf√©le c√©lcsoportok √©s korcsoportok k√∂r√©ben.

Szabó Péter

 

A sport- √©s mŇĪv√©szeti foglalkoz√°sokkal egym√°s megismer√©se mellett c√©l a saj√°tos √©letk√∂r√ľlm√©nyek miatt kialakul√≥ stressz cs√∂kkent√©se, √©rt√©kes idŇĎt√∂lt√©si alternat√≠va aj√°nl√°sa a harmadik orsz√°gbeli √°llampolg√°rok sz√°m√°ra, ezzel elviselhetŇĎbb√©, √©lvezhetŇĎbb√© tenni nem mindennapi √©lethelyzet√ľket ‚Äď ismertette a program c√©lj√°t Komend√≥ Beatrix, a MyAd Marketing Kft. √ľgyvezetŇĎje.

Komendó Beatrix

 

A Bel√ľgyminiszt√©rium √©s az Eur√≥pai Uni√≥ √°ltal t√°rsfinansz√≠rozott program, a Nyitott Paks elnevez√©sŇĪ projekt keret√©ben val√≥sul meg. A programr√≥l sz√≥l√≥ egy√ľttmŇĪk√∂d√©si meg√°llapod√°st kedden √≠rt√°k al√° a felek.