Bővül az építőanyag kínálata Pakson 🔊

A paksi építőipari beruházásokat támogatja az a fejlesztés, amelyet egy építőanyag-kereskedelmi cég hajtott végre a városban. A mintegy 32 éves múltra visszatekintő, országosan hat telephellyel üzemelő Akker-Plusz Kft. új telephelyet nyitott Pakson. A telephely csütörtöki nyitóünnepségén Endrődi Ferenc Pál, a cég ügyvezetője elmondta, az új telephellyel szeretnének hozzájárulni a paksi régió bővítéseihez, fejlesztéseihez. Az ügyvezető hozzátette, a nehéz gazdasági helyzet ellenére pozitívan tekint a kihívásokra.

Endrődi Ferenc Pál

Endrődi Ferenc Pál hozzátette, a jelenlegi üzleti- és gazdasági környezetben rendkívül fontos, hogy az építőanyag kereskedők a lehető legjobban tudjanak alkalmazkodni a vevői igényekhez. Ehhez folyamatos fejlesztésekre van szükség – tette hozzá az ügyvezető.

Endrődi Ferenc Pál

A megnyitó ünnepségen részt vett Szántó Zoltán, Paks alpolgármestere is. A városvezető elmondta, nagy örömmel fogadja, hogy Pakson tovább bővülhet az építőanyagok kínálata, hiszen a jelentős állami beruházások megnövelik a lakossági beruházások számát is, melyeknek az építőanyaggal történő kiszolgálása igen nagy kihívás ebben az időszakban.