Öt színpadon ötven fellépő szórakoztatja majd a közönséget a Nemzetközi Gastroblues Fesztiválon Pakson 🔊

Idén nyáron 30.alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Gastroblues Fesztivál Pakson. Öt színpadon ötven fellépő szórakoztatja majd a blues, rock, jazz kedvelő közönséget, hangzott el pénteken Pakson a Gastroblues Klubban megtartott sajtótájékoztatón, melyen részt vettek a fő támogatók is, úgy, mint Szabó Péter Paks polgármestere, dr.Kovács Antal az MVM Paksi Atomerőmű kommunikációs igazgatója, a rendezvény fővédnöke Süli János országgyűlési képviselő, a Külgazdasági és Külügyminisztérium paksi beruházásért felelős államtitkára.

Süli János

 

Június 27. és július 3. között az izgalmas zenei programok mellett a gasztronómia kedvelőit is várják. Idén is lesz borbarát találkozó, klubkoncertek hétfőtől szerdáig a Gastroblues klubban, majd csütörtöktől a régi ASE étteremben. Pénteken és szombaton pedig az ESZI sportcsarnokban sztárfellépők egész sora ad nagykoncertet. A nagysikerű templomi fellépés sem maradhat el. Vasárnap új helyszínen, ezúttal az ASE pályán várják az ingyenes szabadtéri koncertekre és a főzőversenyre az érdeklődőket – tájékoztatott Gárdai Ádám főszervező.

Gárdai Ádám

 

A jótékonykodás sem maradhat el a jubileumi Nemzetközi Gastroblues Fesztiválon, melynek több programjának a bevételét a Viski óvoda javára ajánlják fel a szervezők.