Nagy László, illetve az általa vezetett dunaföldvári Marcipán Cukrászda rozmaringos-málnás étcsokoládé fagyija lett az Év Fagylaltja 2021 országos megmérettetésen az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás tiszteletére kiírt, „Erdő-mező ízei” kategória győztese – írja a TEOL. A dunaföldvári fagylalt egy sorbet, víz alapú, és a világ egyik legfinomabb csokoládéjaként számon tartott, hatvanhét százalékos francia csokoládéval készült. A fagylaltot kézműves technológiával állítják elő, a legmodernebb fagylaltgépek segítségével, csak friss alapanyagokból. A dunaföldváriak az Európa legjobb fagylaltja címért is versenybe szállnak a most díjazott jéghideg édességel. A jövő héten induló kontinentális verseny online keretek között kerül megrendezésre. Már elküldték az anyagokat, recepteket, amit egy fagylaltkészítő mester fog elkészíteni.